Akadálymentes változat
FELHÍVÁS
Tisztelt Lakosság!

Sajnos a Tiszagyenda Községi Sportkör 2008. december 21-én nagyon nehéz helyzetbe került. Elvesztettük a Községi Sportkör „lelkét”, teljes szívvel a sportért élő csapattársunkat, barátunkat, Tiszagyenda Község Önkormányzat fiatal sportszerető polgármesterét, aki súlyos és tragikus autóbalesetet szenvedett egy futballmérkőzésről történő hazaúton. Ebben a balesetben a szintén sportszerető, a gyendai csapat másik „lelke” is életét vesztette, a csapat kapusa.

A polgármester az életét szentelte a gyendai kisközség focicsapatának. Nap, mint nap munkálkodott azon, hogy a sportélet a településen aktív legyen. Támogatókat, szponzorokat szerzett. A gazdasági válság sajnos minket is elért, nincsenek szponzorok, támogatók. Elvesztése a csapat mindennapjaira rányomta bélyegét.

Sajnos az önkormányzat nem tud akkora mértékű támogatást biztosítani a gyendai kis csapatunknak, hogy az önmagát fenn tudja tartani. A rendelkezésre álló pályázatokat kihasználjuk, de még ezen felül is kevés és egyre kevesebb a forrás, hogy ez a kis csapat jól és sikeresen szerepelhessen.

Kérem Önöket, hogy támogassák településünk sportéletét, támogassák a tiszagyendai focicsapatot. Ebben a válságos időszakban nagyon nehéz helyzetbe kerültünk, sajnos a „nincsből” nagyon nehéz felkapaszkodni és az eredményes sportéletet biztosítani a település gyermekei, ifjúsága, sportszerető emberei számára.

Kérem, amennyiben lehetőségük van rá, támogassanak bennünket minimálisan is egy kis pénzösszeggel, egyéb adománnyal, hisz ez nagyon nagy segítség lenne számunkra. A Tiszagyenda Községi Sportkör számlaszáma: 11745066-20018858. A keveset is megbecsüljük, és szeretettel fogadjuk.

Tiszagyenda, 2009. október 28.

Köszönettel:
Héder Zsolt
sk. elnök